Internet

Perquè un lloc web pugui ser visualitzat en Internet, a més d'adquirir un domini, és necessari posseir un allotjament on es trobin les dades d'aquest lloc web. Aquest allotjament és el lloc on s'accedeix dins d'un servidor en escriure una adreça web al navegador.

De la mateixa manera que cal l'allotjament per veure un lloc web a internet, és necessari per tenir el correu electrònic, atès que els missatges s'envien a un servidor on està allotjada la compte, servidor del qual s'agafen aquests missatges des dels ordinadors personals. Gràcies a l'allotjament deixaràs de fer propaganda gratuïta amb el correu electrònic a altres empreses, i guanyaràs pel que fa a la corporativitat de la teva empresa.

Oferim aquest servei amb un domini inclòs, en un pack estàndard que inclou a més 200MB d'espai en disc al servidor, 5 adreces de correu electrònic que poden ser ampliables a més sense problemes sempre i quan estiguin ben gestionades, transferència il limitada de dades al mes i un compte de FTP, tot dins d'un Servidor Web Dedicat a Linux que permet allotjar bases de dades MySQL. No obstant això Girodata sempre s'adapta a les necessitats dels clients, podent realitzar packs adaptats als requisits que tinguin, amb més espai al servidor si és necessari o altres característiques demanades.

Tenir presència a internet està a la mà de tots, per un preu més baix que un preu telefònica, de televisió o d'internet.